Znaczy robota się robi

Na mapie, którą dostałem w grudniu na Kongresie Planowania i Projektowania jeszcze nie było

Ale były za to przytoczone przepisy, które nie obowiązywały już od 1,5 roku...
Mistic92 napisał(a):
Po pierwsze, dlaczego nie google maps engine lite? O wiele łatwiej tworzyć takie coś.
Nie wiem, możliwe. Jak mi pokazało, że nie mogę zaimportować pliku kml, to dałem sobie z tym spokój i tworzę mapy klasycznie.
Mistic92 napisał(a):
Po drugie, ścieżki rowerowe dodawajcie do map google a nie do jakichś prywatnych.
Kreator map google jest strasznie upierdliwy i nieintuicyjny w obsłudze. Znacznie lepszy i dający o wiele lepsze możliwości jest
www.openstreetmap.org Na początku jest trudniejszy do edycji, bo edytor w przeglądarce też jest upierdliwy, a żeby edytować tagi to trzeba ich trochę poznać, do tego są po angielsku i najlepiej jest ściągnąć program do edycji. Niemniej zachęcam do edytowania, bo można zmapować niemal wszystko: nawierzchnię, szerokość, wspólna/rozdzielona z pieszymi, czy są przejazdy czy nie, zakazy ruchu dla rowerów, prędkość maksymalną, stojaki ... Potem te wszystkie dane można wyciągnąć i stworzyć własną mapę pod takim kątem, jaki tylko chcemy.